30 oktober 2018

Opening seizoen met onthulling nieuwe prins

(dit artikel is bijgewerkt op 3 november 2018)

Op zaterdag 17 november gaat om 20.11 uur weer het carnavalsgedruis los in Café De Roskam in Bemmel. Het programma van De Geintrappers is gevarieerd, met dit keer ook de onthulling van een nieuwe prins of prinses. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de zaal en zal Showcase het publiek alvast in de stemming brengen.

Voor prinses Mirjam en adjudant Jan zit het erop
Voor prinses Mirjam en adjudant Jan zit het eropNaast de prinsenwissel staat deze avond tevens in het teken van afscheid nemen. President Frank Hoekjan maakt na elf jaar plaats voor een nieuwe voorman, die deze avond gepresenteerd zal worden. Hoekjan blijft wel actief als bestuurs- en raadslid. Ook zwaaien na twee seizoenen prinses Mirjam van het Festijn en adjudant Jan af. Zij hebben hun periode erop zitten en kijken met veel plezier terug. De grote vraag is daarna meteen: wie neemt de scepter van hen over? Een extra reden om naar de Roskam te komen, de entree is gratis.

Optredens
Uiteraard is de eigen dansgarde van de partij. Zowel de minioren als de junioren van De Kinkeltjes presenteren hun dansen. Met trots, want hier hebben ze lang en intensief voor getraind. Voor de echte meezinger komt later op de avond Het Gebroken Hartje. De heren van deze band blazen het dak eraf met hun Nederlandstalige smartlappen. Na afloop van de prinsenwissel kan er gedanst worden met feestband Duo Decibel. Kortom, een avond die u niet mag missen als u van gezelligheid houdt.

     Gerelateerde pagina('s)
Huidig prinsenpaar