10 november 2021

Prinsenwissel (let op: locatie en tijd gewijzigd!)

(dit artikel is bijgewerkt op 12 november 2021)

De voorbereidingen zijn nog in volle gang en de elfde van de elfde (11 november) komt steeds dichterbij. Ondanks alle obstakels en regels gaat het eindelijk weer een knalfeest worden. Natuurlijk binnen de gegeven maatregelen.

Afbeelding nieuwsberichtWeer een bijzonder moment voor prins Frans de Stenenschuuver en prinses Moniera. Een unicum voor dit prinsenpaar. Na drie jaar het boegbeeld te zijn geweest voor de carnaval in Bemmel, wordt het voor beide tijd om de scepter door te geven.
‘Wat hebben we als carnavalisten genoten van Frans en Moniera’, zegt president Jeroen Knipping. ‘We willen hen alvast ontzettend bedanken voor de fantastische jaren die we hebben beleefd. Jullie zijn toppers!’
Maar dan komt het spannende moment, de onthulling van een nieuw prinsenpaar op zaterdag 13 november vanaf 14.11 uur in De Kinkel. De prinsenwissel is een carnavalsavond als geen ander. Wie o wie wordt de nieuwe dorstlustige van ’t Koakelnest?
Maak het live mee en reserveer een plaats. Dit kan door een e-mail te sturen naar Liesbeth Willems (secretariaat@degeintrappers.nl).