5 november 2021

Intocht Sinterklaas Bemmel

Op zaterdag 20 november 2021 wordt Sinterklaas ingehaald in Bemmel. De intocht start dit jaar om 13.00 uur vanaf de Sportlaan in Bemmel. Het wordt een gezellige middag, begeleid door drumfanfare Eska. Sinterklaas hoopt dat alle kinderen langs de route hun huis versieren.

Afbeelding nieuwsberichtRoute
Start Sportlaan, RA Wardstraat, LA Dijkstraat, LA Klappenburgstraat, RA V. Oppenraaystraat (bij het Gemeentenieuws), einde straat LA Oostervelden, einde van de weg LA Dorpsstraat, LA Leemkuilselaan, naar de Wardstraat, bij de Sportlaan RA en dan door naar sportcentrum De Kooi (voorheen Schaapskooi).

Het middagprogramma vindt dit jaar plaats in De Kooi (Sportlaan 3). We verwachten de sint om 13.50 uur. Vanaf 14.00 uur start het programma (deuren gaan open om 13.30 uur). Het feest duurt tot ongeveer 15.30 uur. Na afloop krijgen alle kinderen een traktatie.

Entree
De intocht wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Geintrappers in samenwerking met ondernemersvereniging Bemmel en is bedoeld voor kinderen van de basisschool tot en met groep vijf. Ook kinderen uit omliggende dorpen zijn welkom. Volgens de sinterklaascommissie moet rekening gehouden worden met coronamaatregelen. ‘Wij zijn verplicht verplicht met entreekaartjes en contactformulieren te werken. Deze zijn af te halen op donderdag 11 en vrijdag 12 november in de voormalige Express Wear-winkel tussen 13.30 en 16.00 uur. Door de versierde etalage niet te missen. Ook moet u bij binnenkomst een QR-code of een negatief testbewijs laten zien. Zorg dat u deze én een geldige ID-kaart bij u heeft vanaf de leeftijd van dertien jaar.’