3 november 2022

Openingszitting: zaterdag 12 november

(dit artikel is bijgewerkt op 7 november 2022)

Op 12 november start voor de Geintrappers het carnavalsseizoen met een openingszitting. Op deze zitting zullen leden van de vereniging en een aantal ingehuurde artiesten optredens verzorgen.

bekijk aanplakbiljet
Afbeelding nieuwsberichtDit seizoen wordt voor het prinsenpaar van Bemmel de tweede keer dat ze dit feest gaan meemaken. Prins Nicky en prinses Esmé hebben vorig jaar laten zien hoe een feestje gebouwd moet worden en gaan dit komend jaar zeker weer doen. Dansgarde De Kinkeltjes komt met drie groepen een optreden verzorgen. De minioren en junioren gaan showen met hun gardedans, waar menig moeder en oma een traantje zal laten. De Kinkeltjes hebben ook een nieuw duo genaamd X-treme en komen met een spectaculaire dans. Deze dames worden getraind door Sabrina Hoekjan.

In het jaar dat er geen prinsenwissel is, wordt door de vereniging De Geintrapper uitgereikt. Deze onderscheiding gaat naar een vereniging, instantie of stichting die zich inzet in de kern Bemmel. U kunt erbij zijn. Ray Sanders en Hugo Peeters komen hun zangtalenten tonen. Zij maken er een heerlijk feestje van met meezingers, de polonaise en een dansje ontbreekt zeker niet.

De openingszitting wordt gehouden op 12 november in café zaal De Roskam aan de Dorpstraat 95 Bemmel. De zaal gaat om 19.30 uur open en het programma begint om 20.11 uur. De entree is gratis.  
 

     

Fotoserie(s)
Openingszitting 2022