30 januari 2018

Uitnodiging Boerenbruiloft 2018

(dit artikel is bijgewerkt op 3 maart 2018)

Het aftellen is begonnen… In amper twee weken is het carnaval! Via deze weg willen we u namens het boerenbruidspaar (wie gaan trouwen blijft nog even geheim tot op de dag zelf) van harte uitnodigen om er op deze dag bij te zijn. Natuurlijk onder het genot van een natje en een droogje!

Het boerenbruidspaar van vorig jaar tekent de akte. Bekijk ook de fotoserie van 2017
Het boerenbruidspaar van vorig jaar tekent de akte. Bekijk ook de fotoserie van 2017 (foto: Loes Bouwens)Het motto luidt: Heb het lef om anders te zijn. Op maandag 12 februari zal vanaf 13:30 uur de Roskam de deuren openen, zodat we om 14.00 uur van start kunnen gaan. Vanaf 14:30 uur is er de mogelijkheid om het in de ‘onecht verbonden’ boerenbruidspaar in het echt te feliciteren tijdens de receptie. Hierna barst het feest los, want Wim Polman zorgt voor muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten. De commissie biedt u en het boerenbruidspaar een zeer gevarieerd programma aan met diverse artiesten. Om 17:00 uur is er een heerlijke boerenmaaltijd.

Reserveren voor deelname aan de maaltijd kan tot 10 februari bij de boerenbruiloftcommissie van de Geintrappers (0623409429) of aan de bar bij de Roskam. De kosten zijn 7,50 euro inclusief het nagerecht.
Carnavalsvereniging De Geintrappers geeft één garantie… een feest zal het worden! Heeft u geen boerenkleding in de kast hangen? Geen probleem, uw eigen carnavalsoutfit mag natuurlijk ook! Alle kleuren van de regenboog zijn welkom, hoe bonter gekleurd hoe beter!