28 januari 2017

Uitnodiging Boerenbruiloft

(dit artikel is bijgewerkt op 21 november 2017)

Geve namens weerskante buren te kenne dat ze ut geërmoei en gehannes onderhand muui zien. Durrum hebbe we mar beslote ons ien de onecht te loaten verbiende.

Afbeelding nieuwsberichtDeze plechtige pechtigheid zal plechtig ploats viende ien de “Roskam”. Wel te verstoan op moandag 27 februari  2017 um 14.00 uur.

Prinses Mirjam van het Festijn mit hur Adjudant Jan kum ons mit hur gevolg ophoalen bij ons thuus um half 2. Dan git de optoch noar de Roskam.  De ambtenoar van de boerenstand, Joyce , dochter van Jan de Ambachtelijke van Nimwegen tot Bemmel zal ons ien ut huwelijksongeluk goan storten. Onze getuuge zien Nol van Haren en Mieke Polman.

Durrum vroage wij oan alle bruurs en zusters , néve en nichte, vriende en vriendinne, buurlui en buurvrollie, zakenlui en iedereen die dit mee wille maken um 2 uur ien de Roskam oanwezig te zien. Wij zouen 't hartstikke mooi viende as jullie ien gepaste kleren ons fees bij wille wone.

EXTRA INFO
Geachte gast, wij willen u eraan herinneren dat u kunt deelnemen aan het stamppottenbuffet tijdens de boerenbruiloft van maandag 27 februari. De maaltijdbonnen zijn hiervoor te koop bij De Roskam en/of bij de Geintrappers (boerenbruiloftcommissie), de kosten hiervoor bedragen € 7.50 per complete maaltijd, dit is inclusief het nagerecht. Wij verzoeken u echter wel hier niet te lang mee te wachten aangezien het team van de Roskam graag tijdig willen weten voor hoeveel personen er ingekocht moet worden. Onze hartelijk dank voor uw medewerking! En zeer veel plezier tijdens de bruiloft van Henk en Toke. De Boerenbruiloftcommissie van C.V. de Geintrappers, Bemmel.