27 oktober 2017

Ronnie Ruysdael opent carnavalsseizoen

(dit artikel is bijgewerkt op 21 november 2017)

Op zaterdag 11 november gaat officieel het nieuwe carnavalsseizoen van start en carnavalsvereniging De Geintrappers neemt de aftrap met een spectaculair optreden van Ronnie Ruysdael. Ook feestduo Suitz zorgt voor de nodige opschudding in Café Bar De Roskam.

Afbeelding nieuwsberichtRasartiest Ruysdael is de voormalige leadzanger van De Sjonnies. Overal waar hij komt, krijgt hij iedereen in de polonaise. Ruysdael brengt ongetwijfeld zijn in januari van dit jaar uitgebrachte carnavalssingle Friet met Mayonaise ten gehore. De mannen van Suitz zijn onder andere bekend van hun auditie bij Holland’s Got Talent. Nu vieren ze met hun uitgebreide en verrassende repertoire het begin van de Bemmelse carnaval.
President Frank Hoekjan is er enthousiast over: ‘Traditioneel zal er geopend worden met het binnenhalen van prinses Mirjam van het Festijn en adjudant Jan. De steken gaan op en onze dansgarde laat nieuwe dansen zien. Iedereen staat weer te popelen om carnaval te vieren. Daarna gaan de tafels en stoelen aan de kant om het feest, dat voor jong en oud is, compleet te maken. Het dak gaat er af!’ De zaal gaat open om 19.30 uur en de entree is geheel vrij voor iedereen. Kom op tijd, want vol is vol.