27 september 2021

Rabo ClubSupport: steun De Geintrappers

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.
 

Afbeelding nieuwsbericht
(bron: RaboClubSupport)Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help je ons, De Geintrappers, een doel te behalen? Als lid bepaalt u namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: elke stem is geld waard.

Het geld dat wordt ingezameld zal worden aangewend voor de speciale carnavalszitting voor ouderen in de Gouden Appel en de Lingehof. Ook lopen we dit jaar door de coronacrisis veel geld mis. Door mee te doen met Rabobank ClubSupport kunnen we in elk geval een deel opvangen.

Wannneer stemmen?
Tussen 4 en 25 oktober kan er gestemd worden in de Rabo App of op www.rabobank.nl/clubsupport. Let op: De Geintrappers is op de website van de Rabobank te vinden bij de regio Maas en Waal - Oost Betuwe. In november zullen de uitslagen bekend worden gemaakt.