14 januari 2018

Drukke pronkzitting De Geintrappers

(dit artikel is bijgewerkt op 19 januari 2018)

Een onvervalste Geintrappers-avond. Zo kun je de jaarlijkse pronkzitting, die afgelopen zaterdag plaatsvond, wel samenvatten. Tot middernacht genoot het publiek van de gezelligheid die de viering van carnaval in Bemmel zo kenmerkt.

Afbeelding nieuwsberichtDe zaal was afgeladen vol en al snel zat de sfeer er in Café De Roskam goed in. Een mooie performance van dansgarde De Kinkeltjes, de hilarische act van het bekende buutduo ‘t is Gruun en ‘t blief Gruun, de Queenies met wederom een uniek optreden, carnavalsclub De Aa'tjes die de aanwezigen goed wist te vermaken. Dit en meer had allemaal één overeenkomst: elke artiest kwam uit eigen gelederen. Iedereen, waaronder de Blauwe Pony '81, de Waskniepers, de Piejassen en twee vertegenwoordigers van gemeente Lingewaard, had daarmee een bijzonder plezierige avond.

President Frank Hoekjan kan niet anders dan iedereen complimenteren: 'Wat heb ik genoten. De ene act kreeg applaus en de andere stond alweer te schitteren. Ik ben er trots op dat ik dit mocht presenteren.' Ook voorzitter en grootvorst Theo Rikken kijkt tevreden terug. 'Het was weer eens ouderwets top!'

     


Gerelateerd nieuws
13 januari: Pronkzitting 2018