30 december 2018

Nigel Sean en Jack $hirak op tienerfestival

(dit artikel is bijgewerkt op 22 januari 2019)

Op 1 maart vindt voor het eerst Crazy Tiener Carnaval Bemmel plaats, een nieuw evenement voor de jeugd van twaalf t/m zestien jaar. Dankzij vele donaties en sponsoren is de komst van Nigel Sean en Jack $hirak verzekerd.

Nigel Sean en Jack $hirak treden op tijdens Crazy Tiener Carnaval
Nigel Sean en Jack $hirak treden op tijdens Crazy Tiener CarnavalHet tienerfeest is een gezamenlijk initiatief van de twee Bemmelse carnavalsverenigingen. De organisatie is enthousiast. ‘Alles komt aan bod’, zegt Thijs van Enckevort. ‘Van carnavalshits tot de populairste tracks van nu. We kijken er echt naar uit!’

Nigel Sean is een rasartiest die al vanaf zijn achtste op verschillende podia staat. Hij komt uit Bemmel en woont nu in Nijmegen. Onlangs maakte Nigel een track met dj-legende Mental Theo. Begin 2018 was hij landelijk in het nieuws met een filmpje over hoe je in korte tijd een hit maakt. De officiële clip OREO heeft al meer dan een miljoen streams.

Jack $hirak is producer van onder meer Lil Kleine. Hij scoorde zijn eerste hit met ‘Drank en Drugs’ en won in 2015 zowel de Popprijs als een Edison voor het beste album van dat jaar. Ook kreeg hij onlangs nog twee MTV-awards. Nu staat hij op het punt om als volwaardig soloartiest de wereld te veroveren.

Regels en kaartverkoop
Tijdens het feest gelden een aantal (veiligheids)regels. Zo wordt aan de deur het identiteitsbewijs op leeftijd gecontroleerd. Bezoekers kunnen niet vrij naar binnen en buiten. Daarnaast zijn alcohol en roken niet toegestaan in en rondom De Roskam. De kaartverkoop voor ‘early birds’ start op 26 januari om 12:00 op www.ticketkantoor.nl/shop/tienercarnaval. Wie er vroeg bij is, betaalt voor een entreebewijs zes euro. Vanaf de volgende dag kost een kaartje acht euro.