12 december 2016

Geintrappers pronken voor prinses!

(dit artikel is bijgewerkt op 25 november 2017)

Carnavalsvereniging De Geintrappers houdt op zaterdag 14 januari in café/zaal de Roskam haar jaarlijkse pronkzitting. We hebben afscheid genomen van Prins Thijs en Prinses Loes.

Afbeelding nieuwsberichtNamens de Dorpsprinses “Prinses Mirjam van het Festijn” en haar Adjudant Jan, nodigen wij jullie allen uit om op deze zinderende avond aanwezig te zijn. Het belooft weer, net als andere jaren, een heus spektakel te worden.

Het programma staat weer bomvol met artiesten van het hoogste niveau. Zo pronken natuurlijk dansgardes de Kinkeltjes: minioren en junioren met hun ingestudeerde garde- en showdansen. Terug van weggeweest, klassieker: de Queenies en van eigen bodem “’t is Gruun en het blief Gruun”. Ook komen Menno J en de Pins en als nieuwkomer C.C de A-Atjes hun kunsten vertonen op het podium. Daarnaast hebben we een gastoptreden van “DèVèltOp” met “Theke & de rocking Dollies”. Tijdens de after-party zorgt onze vertrouwde Showcase voor de muziek.

De Geintrappers pronken in café/zaal de Roskam aan de dorpsstraat in Bemmel, de deuren zullen om 19.30 uur open gaan. Reserveren is niet mogelijk dus wees op tijd voor een mooie plaats in de zaal. Entree is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.degeintrappers.nl.