24 september 2022

Doe mee aan de grote clubactie!

Onze vereniging steunen? Dat kan eenvoudig door mee te doen aan de grote clubactie, een jaarlijkse campagne die u misschien wel kent van de sportverenigingen bij u in de buurt en die dit jaar voor de vijftigste keer plaatsvindt. De Geintrappers doen ook mee. U maakt kans op onder andere de hoofdprijs van honderduizend euro, een auto of een compleet nieuwe keuken.

Afbeelding nieuwsbericht
(bron: clubactie.nl)Volgens Koning Willem-Alexander, die de jubilerende stichting feliciteerde, zijn verenigingen de bouwstenen van de maatschappij en blijven sport, hobby's en cultuur toegankelijk voor iedereen dankzij de extra financiële steun. 'Verenigingingen zorgen voor de mooiste momenten, daar wordt iedereen blij van', aldus de Koning. Tachtig procent van de verkoopopbrengst gaat naar de deelnemende verenigingen. Bij de Geintrappers wordt dit gebruikt voor de speciale carnavalszittingen in de Bemmelse verpleeghuizen, de zittingen in de Roskam en een nieuwe carnavalswagen.

Vanaf zaterdag 24 september gaan leden van De Geintrappers rond om u een lot aan te bieden. Die kost drie euro. Meer dan één lot mag natuurlijk ook. Een papieren lot is mogelijk, maar tegenwoordig kan het dankzij de qr-code makkelijk en snel digitaal. Kijk op www.clubactie.nl voor het complete prijzenpakket (vanaf nu) en om de uitslagen in te zien (vanaf 7 december). Lotnummers ziet u op uw bankafschrift en worden per e-mail vertsuurd.