Over ons

Visie

Carnavalsvereniging De Geintrappers is een vereniging die het carnaval in Bemmel een warm hart toedraagt en gezelligheid staat wat ons betreft voorop.

De Bemmelse gemeenschap heeft in onze ogen recht op een geweldig carnavalsfeest. Wij hebben ons als taak gesteld om dit te organiseren én te verbeteren. Een goede samenwerking met onze zusterverenigingen De Blauwe Pony '81 en De Piejassen is daarbij van cruciaal belang.

In de ogen van veel mensen is carnaval een feest voor narren en dwazen, waarbij het nuttigen van zoveel mogelijk drank centraal staat. Dat vooroordeel is onjuist. Wij willen laten zien dat er meer is. Als vereniging zijn we betrokken bij diverse andere evenementen in onze gemeente, zoals de Avonds4Daagse en de intocht van Sinterklaas. Op deze manier willen we laten zien dat je als carnavalsvereniging meer voor de gemeenschap kunt betekenen. Ook buiten het traditionele carnavalsseizoen is er behoefte aan gezelligheid en activiteit. Uitgangspunt daarbij is saamhorigheid en plezier met elkaar.